Gímbika reggeli helyett

Terelővadászatra indultunk aznap utánkeresni, készülődtünk ráérősen, amikor megcsörrent a telefonom. Egy gímbikára lőtt rá egy barátom, de a bika nyom Tovább...

Csípd meg Darázs!

- Gyere Darázs, csípjük meg! - így indultunk az aszfaltúton átváltó, vérző vaddisznó nyomán. Még este sebezték a nagynak tűnő, magányos kant, Tovább...

Szerencsés befejezés

Gím tarvad sebzésről szólt a hír, amikor egy téli estén megcsörrent a telefonom. Mivel a rálövés helyén csövescsont darabok is Tovább...
 • 1

Bajor hegyi véreb kölykök a kennelben

2016.06.01-én megérkeztek a várva várt bajor hegyi véreb kölykök. Kéty 11 kiskutyának adott életet, akik azóta is jó egészségnek örvendenek és egyre gyarapodnak. Már kinyílt a szemük, jönnek mennek és ha éhesek, hangos ugatással, morgással jelzik a tarthatatlanná vált helyzetet. Kéty szerencsére nem csak jó vadászkutya, hanem gondoskodó anya is, így a kölykök ápoltak és szoptatás után teli hassal hevernek szanaszét a ládájukban.


Ez a 11 kis csöppség amellett, hogy tiszta vérű, epilepszia és dysplasia mentes ősöktől származik, akiknek minden munkavizsgájuk és a tenyészszemléjük is megvan (Kety Nemenéro x Dasty Vrátna dolina), a felmenőik még ISHV bélyegzővel ellátott törzskönyvvel is bírnak, így a kölykök is ISHV hologramos törzskönyvet kapnak majd. Továbbá az alábbi eredményeket elért ősökkel is büszkélkedhetnek a kicsik.


A kölykök őseinek eredményei dióhéjban:
– Xero vom Wolfsborn: Konrád Memoriál győztes 2008 I.díj.
– Cesy z Prameňov turca: Konrád memoriál győztes 2010 I.díj, Benedykt Giersewski Memoriál győztes 2009 I.díj, ISHV vérebverseny Svájc, Wildhaus 2007 4. helyezett III.díj.
– Aron spod Orlovskej lúčky: Országos vérebverseny a Szlovák Vadászszövetség Kupájáért győztes 2009 III.díj, Konrád Memoriál győztes 2000 I.díj, ISHV vérebverseny Austria 2001 5. helyezett III. díj + a verseny legjobb utánkereső kutyája.
– Endy z Ančinho dvorka: Konrád Memoriál győztes 1993 I.díj.
– Gero Lesnícka lúka: Benedykt Giersewski Memoriál győztes 2008 I.díj,
– Eda Lesnícka lúka: Országos vérebverseny a Szlovák Vadászszövetség Kupájáért győztes 2007 I.díj, Konrád Memoriál 2008 IV. helyezett, Országos vérebverseny a Szepesség Kupájáért 2007 3. helyezett III. díj.
– Goral Devana: Nemzetközi vérebverseny Lengyelország 2002 2. helyezett I. díj.
– Bury Minčol: Nemzetközi vérebverseny Lengyelország 2002 4. helyezett I. díj.
– Rita Kežmarska dolka: Országos vérebverseny a Szlovák Vadászszövetség Kupájáért 1999 3. helyezett, Konrád Memoriál 2000 5. helyezett III.díj.
– Brita spod Lupčianskej Magury: Országos vérebverseny a Szlovák Vadászszövetség Kupájáért győztes 1994 I.díj.
– Kuro z Junčiarok:Konrád Memoriál győztes 1991 I.díj.
– Bojar grófa Andrássyho: Országos vérebverseny a Szlovák Vadászszövetség Kupájáért 1995 2. helyezett III. díj.

A kölykökről hamarosan újabb képek és videók kerülnek majd fel a weboldalra. További képek a képgalériában: Kölykök – 2016

Comments

 1. Tisztelt hölgyeim és úraim, érdeklődnék, hogy jelenleg tudok-e vásárolni önöktől kiskutyát. Vadász vagyok, és 3éves kisfiammal szeretnék egy társat találni akivel együtt belenőhet az élét formába.
  Válaszát előre megköszönöm. Üdvözlettel Stephan

  1. hhdaniel

   Tisztelt Uram!

   A közeli jövőben nem vàrható nálam véreb alom.

   Üdvözlettel:
   Horváth Dániel

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..